Campament d'estiu

Per ingressar a les fitxes dels campaments feu clic a l'enllaç corresponent de la columna de la dreta.

Preus Campament d'estiu 'Jaume I' (Alcossebre - Castelló)

Socis: 300€. Preu reserva->100€

No socis: 320€. Inscripcions a partir del dia 1 de juny

 

Fotos instal·lacions actuals (en reformes)

Fotos instal·lacions any 1994

 

Tota la informació sobre horaris, material i altres qüestions la teniu al document 'Díptic Informatiu Campament 2019

 

Històric de notícies

01-06-2019

 

Hui s'ha dut a terme la reunió informativa del campament. Tot aquell que vulga apuntar-se al campament haurà de fer-ho, com a molt tard, el dia 22 de juny. A partir d'eixe dia tancarem l'inscripció i obrirem la llista d'espera. Per aclarir qualsevol dubte que no us puga resoldre la informació que hi ha a la web podeu telefonar al 696 67 85 08 o enviar-nos un correu a atalaia@centrejunioratalaia.org

A la notícia de portada de la web apareixeran tots els horaris, documents i procediments per a realitzar la inscripció i el pagament del campament.

 

11-05-2019

 

A partir de hui s'ha obert el termini perquè pugueu reservar la plaça per al Campament 'Alcossebre 2019' amb les següents condicions:

  • La reserva es farà efectiva amb l'abonament de 100€ i només podran reservar plaça en el campament aquells xiquets o xiquetes que siguen socis del Centre Júnior Atalaia. 
  • El preu total del campament és de 300€ per als associats i de 320€ per als no associats (estos últims només podran apuntar-se a partir del 1 de juny si quedaren places lliures).   
  • En el moment queden cobertes la totalitat de les places, s'obrirà un llistat d'espera on, per rigorós ordre d'inscripció, es podrà optar a aquelles places que puguen ser rebutjades.          
  • Tant els diners de la reserva com els de la inscripció al campament només es tornaran en cas de que les places s'ocupen totalment i les rebutjades puguen ser adquirides des de la llista d'espera.        
  • En el cas de que s'no s'ocupen totes les places, estes seràn oferides, a partir del dia 1 de juny, dia de la reunió informativa, a qualsevol xiquet o xiqueta, de 8 a 16 anys, que no siga soci/a del Centre Júnior Atalaia.

 

27-04-2019

A l'acampada de pasqua es fa públic el lloc on enguany anirem de campament: Alcossebre, a la província de Castelló. El Campament 'Alcossebre 2019' es durà a terme del dia 1 al 15 d'agost al 'Campament Jaume I', instalació pública gestionada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Les places són limitades.