Tornen les activitats el dia 1 de maig

Recta final del curs... amb grans sorpreses ;)
22/04/2021

Tornem d'unes estranyes vacances de Pasqua per a reprendre les activitats del curs, i ho farem a partir del dissabte 1 de maig amb una activitat molt especial: un taller ecològic de plantació d'arbres. Ens vorem a les 16:30h a la Parròquia del Carme A LA PORTA DEL JARDÍ DE LA PAU QUE DÓNA AL TEATRE (sigueu puntuals, per favor) .

D'acord amb les mesures COVID-19 continuarem fent les activitats a l'aire lliure en grups de màxim 20 participants, i seguint amb els protocols ja coneguts d'higiene, ús de mascareta i control d'assistència.

Llevat de que indiquem el contrari (com per a l'activitat del dia 1 en la que anirem a un lloc diferent), el Jardí de la Pau continuarà sent l'espai on farem totes les nostres activitats. D'esta manera podrem seguir realitzant els nostres jocs i activitats de manera presencial, tal i com hem vingut fent darrerament.

En cas de que algun dissabte l'oratge no permetera la realització de l'activitat, vos avísaríem debudament mitjançant els canals habituals (web, Instagram i Telegram).

Ens veiem. Molts besets.

P.D. Atents i atentes perquè prop disposareu d'informació sobre.... EL CAMPAMENT D'ESTIU 2021