No hi haurà Campament 2021

Comunicat oficial del Centre
04/06/2021

Xàtiva, 4 de juny de 2021

Fa un any justet vos estàvem informant de que la situació sanitària anava a impedir que es celebrara el Campament d'Estiu 2020, i els capritxos del destí han volgut que, 365 dies després, el missatge torne a ser el mateix.

Enguany les circumstàncies són una miqueta diferents, però en el fons tornem a tindre la pandèmia sobrevolant-ho tot i impedint que les nostres vides tornen a una normalitat plena. 

No passa res, som conscients de que encara falta molta feina per fer i que les conseqüències d'este drama global estan sent prou més que sanitàries, econòmiques o psicològiques. Entenem que encara ens queda a tots tornar poquet a poquet a vore les coses tal i com les veíem a la nostra 'vida anterior' i a no dubtar de que 15 dies de campament poden ser la millor opció per a passar un estiu.

Deixarem passar, doncs, els mesos d'estiu, i vorem de fer un reinici a la nostra associació. Quan tot siga més 'normal' encara del que és ja, ens posarem de nou en la casella d'eixida, agafarem totes les forces possibles i farem per començar de nou sense pensar en el que deixem enrere i donant-li només importància al que tenim per davant.

Al mes d'octubre tornareu a tindre notícies nostres, i no patiu, que no quedarà ningú de vosaltres sense enterar-se. Seguiu amb atenció els nostres canals d'informació (Web, Instagram i Telegrami intenteu passar el millor estiu possible. Molt prompte tornarem tots de campament.

Volem donar-vos les gràcies a tots: xiquetes, xiquets, pares i mares pel vostre recolzament, per seguir acompanyant-nos durant esta llarga i anòmala situació i per confiar amb nosaltres.

Feliç estiu. Ens veiem prompte.

L'equip de monitors