Loteria de Nadal 2020

Es pagarà 4€ per cada papereta
17/12/2020

Com bé sabeu ja, l'última xifra del número de la nostra loteria va coincidir amb la del premi gros (per algo es comença, no?) i això comporta un premi de 1€ per cada euro jugat.

Tal i com posa a les paperetes, el propietari participa 4€ en cada papereta (les cobrem a 5€ perquè eixe euro de més és el donatiu per a l'associació) i eixa quantitat serà la que us pagarem per cada bitllet que tingueu.

Tindreu de temps fins al final del curs 2020-2021 per a cobrar els diners que vos corresponen. Fins el mes de juny podreu acostar-vos al Centre (o a la terrassa de la cafeteria Plazza) qualsevol dissabte a partir les 18:00h i portar les paperetes que no estiguen trencades ni molt deteriorades. En eixe moment vos pagaren 4€ per cada papereta vàlida que ens porteu. Intenteu no vindre abans d'eixa hora perquè no podrem atendre-vos, ja que estarem en plena activitat.

Si l'horari marcat vos ve malament o teniu algún dubte sobre com cobrar la loteria, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a atalaia@centrejunioratalaia.org o fent ús del nostre Formulari de contacte de la web.