Comença el curs 2020 - 2021

El dissabte 3 d'octubre reprenem les activitats
27/09/2020

Xàtiva, a 3 d'octubre de 2020

Hui dissabte dia 3 d'octubre, a les 16:30h, ha donat inici un nou curs al Centre Júnior Atalaia.

A partir de hui anem a dur a terme totes les nostres activitats a l'aire lliure, principalment al Jardí de la Pau. Ja sabeu que qualsevol xiquet o xiqueta del món, entre 8 i 16 anys, pot vindre a participar de les nostres activitats, així que tots sereu benvinguts i benvingudes.

La nostra dinàmica no variarà molt respecte els últims cursos, ja que hem aprés a fer del carrer el nostre local, l'única diferència la tindrem aquells dies de pluja o mal oratge. Què farem eixos dies? Aleshores eixe dissabte es convertirà en un Dissabte de Pandèmia, així que tots atents eixos dies a Instagram i Telegram, ja que serà per estos canals per on vos avisarem.

Com podreu suposar també, totes les nostres activitats es realitzaran seguint la Normativa Vigent respecte de la Covid-19. Per la vostra banda, sols haureu de recordar portar tots els dissabtes la mascareta i les ganes de passar-ho bé. Deixeu-nos els protocols a nosaltres.

Seguim en contacte amb tots vosaltres pels mitjans habituals (Web, Instagram i Telegram). Ja sabeu que només és autèntica la informació que rebeu per un algun d'estos canals.

Vos adjuntem a esta notícia el protocol de prevenció respecte la Covid-19 que anem a seguir durant el curs, l'autorització d'assistència (que tots els xiquets i xiquetes hauran de dur signada a partir de la setmana que ve) i la fitxa d'inscripció al cursTots estos documents els lliurarem en mà als assitents a les activitats.

Ens veiem tots els dissabtes. No falteu!