Campament Zamora 2022

Ja estem de campament!
06/08/2022

Pareixia que mai anava a arribar el dia i ja ho ha fet: estem de campament!

Enguany serà un campament una miqueta diferent, de transició, amb menys gent del que és habitual, però això també té els seus avantatges! Estarem més tranquils i tot serà més ràpid i fàcil.

Tal i com diguem tots els anys, esta pàgina web és el lloc de referència per a tota la informació relacionada amb el campament: els notícies, horaris i avisos importants es faran ací.

Debut a que, a certes zones d'Espanya, encara es viu tecnològicament als anys '00, enguany no podrem publicar galeries fotogràfiques durant el campament. Farem un parell d'actualitzacions de la web per tal informar-vos de com transcorre el campament, però per a vore totes les fotografies haurem d'esperar a que este acabe.

Per tal de compensar-vos esta manca d'imatges de les activitats intentarem fer un seguiment més intensiu del mateix mitjançant Instagram. Ací, a més de pujar fotografies, també publicarem històries i farem retransmissions en directe d'algunes de les nostres activitats, així que esteu atents als vostres smartphones.

També teniu publicat a la portada de la web els dies i horaris en els que telefonarem a casa, informació del dia de pares, així com qualsevol altra informació que considerem d'interés. També vos recomanem, a tots aquells que encara no hi esteu subscrits, que s'apunteu al nostre canal de Telegram, on podreu rebre automàticament al mòbil qualsevol avís o notificació que fem. Ací teniu les instruccions de com fer-ho >>

Xarrem en uns dies. Porteu-vos bé :)