Campament d'Estiu 2018

Places completes. S'obri el llistat d'espera
05/06/2018

Les places del campament s'han ocupat en la seua totalitat. Tot aquell que estiga interessat en apuntar-se i haja fet tard pot telefonar al 696 67 85 08 o enviar un correu a atalaia@centrejunioratalaia.org per ser inscrit en la LLISTA D'ESPERA. En el cas de que algun (o alguns) dels participants ja inscrits renunciara a la seua plaça, esta seria oferida als integrants de la llista d'espera per rigorós ordre d'inscripció.

Tant els diners de la reserva com els de la inscripció al campament només es tornaran en cas de que la plaça rebutjada siga adquirida des de la llista d'espera.  

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A TOTS ELS ASSISTENTS AL CAMPAMENT

1- PAGAMENT DEL CAMPAMENT

Opció A.- Ingrés o transferència bancària.

Haureu d'abonar la quantitat que us falte per pagar segons cada cas (220€ - 250€ - 320€ - 350€) abans del dia 15 de juliol en el següent compte de Caixa Ontinyent

IBAN- ES47 2045 6017 1130 0008 1793

Al concepte de la transferència/ingrés heu d'indicar el nom i cognoms del xiquet o xiqueta assistent al campament seguit del lema 'Campament 2018' --> Per exemple: 'Víctor Martínez Garcia Campament 2018'

 

Opció B.- Pagament en metàl·lic.

Si opteu per fer el pagament en metàl·lic haureu de telefonar al 696 67 85 08 i vos informarem de quin dia podeu passar per la seu del Centre per fer-nos l'entrega en mà dels diners.

 

2- ENVIAMENT DE LA CÒPIA DE LA TARGETA SANITÀRIA (SIP)

Enguany TOTS els assistents haureu d'enviar-nos per correu a atalaia@centrejunioratalaia.org una còpia escanejada (per davant i per darrere, en format pdf o jpeg) de la vostra targeta sanitària on es veja clarament el nom del xiquet o xiqueta i el núm. d'afiliació a la Seguretat Social.

Si no teniu possibilitat de escanejar el document, podeu enviar-nos al correu indicat una foto de la targeta (2 fotos: 1 per davant i 1 per darrere) intentant que la càmera estiga el més perpendicular possible a la mateixa. Veieu els exemples:

 

CORRECTE
INCORRECTE

 

3- ENTREGA DE L'AUTORITZACIÓ

Tots aquells que no hageu entregat l'autorització paterna/materna haureu d'imprimir-la (feu CLIC ací --> Autorització campament) i portar-la debudament signada el mateix dia 1 d'agost, on vos la recollirem abans de pujar a l'autobús.

 

Tota la informació sobre horaris, material i altres qüestions la trobareu al document 'Díptic Informatiu Campament 2018' o a l'apartat Campaments de la web. Per a qualsevol dubte telefoneu al 696 67 85 08 o envieu-nos un correu a atalaia@centrejunioratalaia.org