Activitats febrer 2020

Taller d'escalada i 'Fem Natura'
29/01/2020

Taller d'escalada

El dissabte 1 de febrer quedarem a l'hora habitual (16:30h) a la Parròquia del Carme i des d'allí se'n anirem a peu a les instal·lacions del Club Escalada Xàtiva al polígon de la carretera d'Alzira, darrere del Pavelló Municipal de Voleibol (adjuntem mapa). Per a la realització d'esta activitat és precís que el pare o mare signe l'autorització que podreu trobar baix d'esta noticia. Cal recordar que haureu de vindre amb roba cómoda (xandall preferiblement) i sabatilles esportives. L'activitat acabarà al voltant de les 18:30h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activitat 'Fem natura'

Esta activitat està organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva i en ella participaran distints col·lectius joves de la ciutat. En la seua primera fase, duta a terme el 14 de desembre passat, es va fer un estudi de camp de les zones del camí de Sant Antoni, paratge de la Cova Negra i la Caseta de la Llum per vore quin tipus i quantitat de residus hi havia per poder elaborar una estratègia de neteja.

El pròxim dissabte 8 de febrer es realitzaran distintes batudes per ajudar així al manteniment i conservació d'estos llocs tan estimats per nosaltres.

Per a l'activitat s'haura de dur roba còmoda (més o menys abrigada en funció de l'oratge), una motxilleta amb esmorzar, dinar i beguda (cantimplora o similar) i, aquells que la tinguen, la panyoleta.

L'eixida serà a les 9:00h des de la Parròquia del Carme i ens desplaçarem a peu fins la Caseta de la Llum per la PR-V78 seguint l'itinerari camí de Sant Antoni - Estret de les aigües - Arcadetes d'Alboi - Cova Negra. Si algú no poguera estar a l'hora d'eixida i volguera incorporar-se més endavant, ja sap per on ens pot trobar. L'activitat de neteja finalitzarà a migdia, però nosaltres aprofitarem l'excursió i dinarem per la zona. Al voltant de les 18:00h arribarem de nou a Xàtiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Encara que també avisarem per Telegram i per Instagram, no deixeu de visitar la nostra web, perquè ja sabeu que és l'únic lloc on la informació és oficial :)

Ens veiem :)