Campament d'estiu

Per ingressar a les fitxes dels campaments feu clic a l'enllaç corresponent de la columna de la dreta.

Preus Campament d'estiu 'Pola de Gordón' (Pola de Gordón - León)  Fotos instal·lacions

Socis: 320€. Preu reserva->100€

No socis: 350€ (a partir del 2 de juny)

 

Tota la informació sobre horaris, material i altres qüestions la teniu al document 'Díptic Informatiu Campament 2018'

 

Històric de notícies

02-06-2018

  • Al final de la reunió informativa han quedat cobertes totes les places ofertades per al campement d'enguany. A partir d'este moment s'obri un llistat d'espera on, per rigorós ordre d'inscripció, es podrà optar a aquelles places que puguen ser rebutjades.
  • La data límit per al pagament de la totalitat del campament serà el diumenge 15 de juliol.
  • La resta del pagament així com l'entrega de documentació es realitzaran d'acord al que expliquem a la notícia Campament d'Estiu 2018 (feu clic)

 

21-04-2018

A partir de hui s'ha obert el termini perquè pugueu reservar la plaça per al campament 'León 2018' amb les següents condicions:

  • La reserva es farà efectiva amb l'abonament de 100€ i només podran reservar plaça en el campament aquells xiquets o xiquetes que siguen socis del Centre Júnior Atalaia. 
  • El preu total del campament per als socis serà de 320€.   
  • En el moment queden cobertes la totalitat de les places, s'obrirà un llistat d'espera on, per rigorós ordre d'inscripció, es podrà optar a aquelles places que puguen ser rebutjades.          
  • Tant els diners de la reserva com els de la inscripció al campament només es tornaran en cas de que les places s'ocupen totalment i les rebutjades puguen ser adquirides des de la llista d'espera.        
  • En el cas de que s'no s'ocupen totes les places, estes seràn oferides, a partir del dia 2 de juny, dia de la reunió informativa, a qualsevol xiquet o xiqueta, de 8 a 16 anys, que no siga soci/a del Centre Júnior Atalaia.

 

23-04-2018

A l'acampada de pasqua es fa públic el lloc on enguany anirem de campament: Pola de Gordón, a la província de León. El Campament 'León 2018' es durà a terme del dia 1 al 15 d'agost al 'Campamento Pola de Gordón', instalació pública gestionada per la Junta de Castilla y León. Les places són limitades.