Esteu aquí

Bivacs

Jornada I: Campament – Peña El Águila – Cercedilla

Bivac I Campament – Peña El Águila – Cercedilla (23 km)

Galeria de fotos
Jornada II: Cercedilla - Alto del León - Càmping Valle Enmedio Peguerinos

Bivac II Cercedilla - Alto del León - Càmping Valle Enmedio Peguerinos (22 km)

El segon dia de bivac va començar un poc més tard que l’anterior, ja que la jornada de hui no presentava cap dificultat més enllà de la distància, que era semblant a la d'ahir. Ens alçàrem a les 08:00, i després de rentar-se la cara, d’arreplegar les motxilles i desdejunar vàrem abandonar el poliesportiu, sofrint abans de començar un parell de baixes. Massa gelatos, papas y cacados..!!

Galeria de fotos
Jornda III: Càmping Valle Enmedio - Àrea recreativa - Campament

Bivac III Càmping Valle Enmedio - Àrea recreativa - Campament (12 km)

La darrera jornada va ser la més curta i la més senzilla de totes. No tenia cap tipus de dificultat, així que els vam deixar dormir fins ben entrat el dia: les 8.30, que un poc més i comencem la jornada a migdia. Amb molta calma, ens alcem, desdejunem, desmuntem els tendals i ens fem de nou les motxilles. Fem una de les mítiques batudes del CJA, que és pràcticament una tradició a cada sortida de bivac.

Galeria de fotos
Jornada I: Campament - Càmping Valle Enmedio (Peguerinos)

Babybivac I Campament - Càmping Valle Enmedio Peguerinos (10 km)

El babybivac d’enguany ha tingut la peculiaritat d’haver seguit l’estela dels dies 2 i 3 del bivac de majors, i no era per menys, ja que els més xicotets del centre també havien de gaudir del meravellós paisatge. Com sempre, i seguint la dinàmics dels últims anys, el babybivac es desenvolupa més agradablement, amb més esperit Xus i amb millors resultats que els més majors, tant a nivell físic com d’aprenentatge, assolint-se amb més plenitud l’objectiu del bivac.

Galeria de fotos
Jornada II: Càmping Valle Enmedio - Àrea Recreativa - Campament

Babybivac II Càmping Valle Enmedio - Àrea Recreativa - Campament (12 km)

Galeria de fotos