Esteu aquí

Bivacs

Jornada I: Campament - La Alberca – Monforte de la Sierra – Mogarraz

El babybivac d’enguany ha tingut la peculiaritat d’haver seguit l’estela dels dies 2 i 3 del bivac de majors, i no era per menys, ja que els més xicotets del centre també havien de gaudir del meravellós paisatge i d’aquests pobles tan bells. Com sempre, i seguint la dinàmics dels últims anys, el babybivac es desenvolupa més agradablement, amb més esperit Xus i amb millors resultats que els més majors, tant a nivell físic com d’aprenentatge, assolint-se amb més plenitud l’objectiu del bivac.

Galeria de fotos
Jornada II: Mogarraz - Casas del Conde - San Martin del Castañar - Campament

La segona i darrera jornada va començar a les 9 del matí, ja que era molt curta i no teníem pressa en arribar al campament. L’inici de la ruta va ser per un camí distint als majors, més curt però que amagava una major bellesa i diversitat de flora, amb major ombra i més fresca. En un bufit estàvem a Casas del Conde, on esmorzàrem i descansàrem. Poc després reprenem la marxa. Anava tot tan bé que semblava que estiguérem de passeig a l’alameda a Xàtiva, oblidant el pes de la motxilla entre riures i xarrades amb els amics i les amigues.

Galeria de fotos
Jornada I: Campament – Monestir San Jose Las Batuecas – La Alberca

Situat al sud de la província de Salamanca, a la comarca Sierra de Francia i formant part dels estreps occidentals del Sistema Central, es troba el Parc Natural “Las Batuecas – Sierra de Francia” amb una extensió de més de 30.000 ha i constituït per profunds valls i pics de més de 1700 m d’altura, sent el més important la Peña de Francia (1723 m).

Galeria de fotos
Jornada II: La Alberca - Monforte de la Sierra - Mogarraz - Miranda del Castañar

El segon dia de bivac va començar un poc més tard que l’anterior, ja que era més curt i no hi havia cap desnivell significatiu a la jornada, i per què no dir-ho? Volíem descansar després de l’esgotador però fantàstic dia anterior. Ens alçàrem a les 08:00, i després d’arreplegar les motxilles i desdejunar, van tindre l’honor de ser partícips de les mítiques batudes del CJA, confiant en que més d’un aprendrà el motiu i el vertader significat.Abandonem La Alberca en direcció al nostre destí.

Galeria de fotos
Jornada III: Miranda del Castañar - Sequeros - San Martin del Castañar - Campament

La darrera jornada va ser la més curta i la més senzilla de totes. No tenia cap tipus de dificultat. Com que teníem que deixar l’ajuntament net i lliure, ens vam alçar prompte, així que a les 8 del matí ja estàvem fora esmorzant amb cares de son.

Galeria de fotos